jaluzele rulouri termopane constructii hale metalice usi de interior          Citeste email!
  Jaluzele verticale   Rolete   Tamplarie PVC   Constructii case   Hale metalice   Usi de interior
  Jaluzele orizontale   Rulouri exterioare   Tamplarie aluminiu   Terase RELAZZO   Siding (placare exterioara)
           
 

jaluzele orizontale aluminiu
jaluzele orizontale aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu
Mobila Jaluzele verticale Jaluzele orizontale Rulouri Rolete
                           

Jaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezintă soluţia la îndemână pentru orice fereastră din locuinţă, indiferent dacă doriţi umbră sau intimitate. Jaluzelele din aluminiu reprezintă un accesoriu important, cu o notă în plus de eleganţă pentru casa dvs. Gama variată de culori este menită să asigure un ambient plăcut astfel încât puteţi realiza un echilibru cromatic cu pereţii sau decorurile din respectiva încăpere.
Lamelele sunt din aluminiu eloxat vopsit în câmp electrostatic cu lăţimea de 25 mm şi grosimea de 0,21 mm. Garnişa este din oţel galvanizat vopsit în câmp electrostatic şi este disponibilă în culori similare cu lamelele.
Ca accesorii opţionale puteţi alege profilul de mascare în culorile alb sau maro închis, cleme de fixare în partea inferioară.
Preţul este şi el foarte avantajos.

                                                
culori jaluzele orizontale  jaluzele aluminiu
                           
 
HERO Services Pascani
Firma HERO Services a fost infiintata in anul 2002 ca urmare a cererii tot mai mari de pe piata amenajarilor interioare si mai ales a mobilei. La inceput ne-am ocupat de producerea mobilierului din PAL melaminat si de montajul jaluzelelor verticale si orizontale. De-a lungul timpului ne-am diversificat si imbogatit oferta de  produse si servicii in domeniul amenajarilor interioare. De la ridicarea  unei case pana la  momentul mutarii in ea, suntem prezenti in orice coltisor cu produsele si serviciile noastre.
HERO Services Pascani
 
 
 
 
 
                                                           
HERO Services | Suntem o companie tanara si ambitioasa, care ofera servicii de calitate in domeniul productiei de mobilier, al amenajarilor interioare si al constructiilor de la A la Z. Va invitam sa vizitati toate sectiunile site-ului nostru de prezentare si sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de produsele, serviciile si tarifele noastre. Din portofoliul nostru de clienti din municipiul Iasi si orasul Pascani, ii amintim pe urmatorii: HOTEL CENTRAL-Pascani, SPITALUL MUNICIPAL-Pascani , SPITALUL GENERAL CFR-Pascani, SC BIT GUARD SECURITY SRL, BAR-INCANTO CAFÉ-Pascani, DISCO CLUB  RELAXA-Pascani, CABANA CODRII PASCANILOR, BEST AUTO-Pascani, Case de vacante  in statiunea  VORONET, PROINVEST GROUP-Pascani, SC ARROW TRANS SRL-Pascani, SC BIG DOM SRL, DEPOUL CFR IRLU-Pascani, SC ABAC SRL, SC RIAMA SRL, SC ELECTRO SERVICES SRL, SC PINOCHIO COMPUTERS SRL, SC WARIANT SRL, SC PROFI CONSTRUCT SRL, TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ELECTRON M. BIT Iasi. | HERO Services
©2016 HERO SERVICES Pascani, jud. Iasi.
Creare site Iasi & optimizare seo - SANNET®.