jaluzele rulouri termopane constructii hale metalice usi de interior          Citeste email!
  Jaluzele verticale   Rolete   Tamplarie PVC   Constructii case   Hale metalice   Usi de interior
  Jaluzele orizontale   Rulouri exterioare   Tamplarie aluminiu   Terase RELAZZO   Siding (placare exterioara)
           
 
Hale metalice
Hale industriale
Hale metalice industriale
Mobila Jaluzele verticale Jaluzele orizontale Rulouri Rolete
                           

Hale metalice

HERO Services este specializată în proiectarea, execuţia şi montajul halelor metalice. Dezvoltarea sistemelor de executie a halelor metalice respectă cerinţele specifice ale beneficiarilor prin combinarea principiilor estetice cu cele practice.
Halele metalice sunt ideale pentru realizarea de spaţii de producţie, depozite, centre comerciale, etc. Structura principală a halelor este realizată din europrofile sau profile din table subţiri, protejate anticoroziv.

Structura de rezistentă

Structura de rezistenţă a construcţiilor uşoare este realizată din profile uşoare zincate care conferă o greutate redusă - de circa 20 kg/mp, fapt care conduce la reducerea cheltuielilor şi la o manipulare uşoară. Clădirile metalice reprezintă o solutie foarte eficientă pentru constructia de spatii de depozitare, productie, comerciale, show-roomuri, birouri sau săli de sport.
Rezistenţa mare şi greutatea proprie redusă a profilelor şi materialelor au ca rezultat o structură ce nu este afectată de acţiunile seismice.

Profil tip C Profil tip Z Profil
                           
 
HERO Services Pascani
Firma HERO Services a fost infiintata in anul 2002 ca urmare a cererii tot mai mari de pe piata amenajarilor interioare si mai ales a mobilei. La inceput ne-am ocupat de producerea mobilierului din PAL melaminat si de montajul jaluzelelor verticale si orizontale. De-a lungul timpului ne-am diversificat si imbogatit oferta de  produse si servicii in domeniul amenajarilor interioare. De la ridicarea  unei case pana la  momentul mutarii in ea, suntem prezenti in orice coltisor cu produsele si serviciile noastre.
HERO Services Pascani
 
 
 
 
 
                                                           
HERO Services | Suntem o companie tanara si ambitioasa, care ofera servicii de calitate in domeniul productiei de mobilier, al amenajarilor interioare si al constructiilor de la A la Z. Va invitam sa vizitati toate sectiunile site-ului nostru de prezentare si sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de produsele, serviciile si tarifele noastre. Din portofoliul nostru de clienti din municipiul Iasi si orasul Pascani, ii amintim pe urmatorii: HOTEL CENTRAL-Pascani, SPITALUL MUNICIPAL-Pascani , SPITALUL GENERAL CFR-Pascani, SC BIT GUARD SECURITY SRL, BAR-INCANTO CAFÉ-Pascani, DISCO CLUB  RELAXA-Pascani, CABANA CODRII PASCANILOR, BEST AUTO-Pascani, Case de vacante  in statiunea  VORONET, PROINVEST GROUP-Pascani, SC ARROW TRANS SRL-Pascani, SC BIG DOM SRL, DEPOUL CFR IRLU-Pascani, SC ABAC SRL, SC RIAMA SRL, SC ELECTRO SERVICES SRL, SC PINOCHIO COMPUTERS SRL, SC WARIANT SRL, SC PROFI CONSTRUCT SRL, TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ELECTRON M. BIT Iasi. | HERO Services
©2016 HERO SERVICES Pascani, jud. Iasi.
Creare site Iasi & optimizare seo - SANNET®.