jaluzele rulouri termopane constructii hale metalice usi de interior          Citeste email!
  Jaluzele verticale   Rolete   Tamplarie PVC   Constructii case   Hale metalice   Usi de interior
  Jaluzele orizontale   Rulouri exterioare   Tamplarie aluminiu   Terase RELAZZO   Siding (placare exterioara)
           
 
Usi de interior din PVC
Mobila Jaluzele verticale Jaluzele orizontale Rulouri Rolete
                           
Usi de interior

Va oferim o gama variata de usi de interior cu decupaje si sticla sablata cu blatul foii de usa din sticla sablata alb sau color si cu sticla pictata pe fond sablat.
La cerere va putem trimite catalog online de modele usi si modele sticle decorative
Deasemenea va putem livra usi din lemn masiv rasinos vopsite in diverse nuante  si cu diverse tipuri de sticla
Dimensiunile de gabarit  ale usilor inclusiv tocul sunt standard pentru blocurile construite in Romania , dar se pot croi pentru cote nestandardizate in cazul caselor ,vilelor , locatiilor publice .

Nuantele sunt:
  1. artar;
  2. cires;
  3. fag;
  4. nuc;
  5. stejar;
  6. wenge;
  7. cires romanesc;
  8. alb.

Oferim consultanta in alegerea usilor pentru locatia dvs.

Vindem usi de interior de calitate si la preturi foarte bune, lemn masiv sau HDF cu decupaje si sticle ornamentale sablate sau pictate, modele unicat.

Montam usi de interior profesional, asiguram transport si consultanta in alegerea usilor.

Cheia usii tale e la noi !!!
Usi de interior
                           
 
HERO Services Pascani
Firma HERO Services a fost infiintata in anul 2002 ca urmare a cererii tot mai mari de pe piata amenajarilor interioare si mai ales a mobilei. La inceput ne-am ocupat de producerea mobilierului din PAL melaminat si de montajul jaluzelelor verticale si orizontale. De-a lungul timpului ne-am diversificat si imbogatit oferta de  produse si servicii in domeniul amenajarilor interioare. De la ridicarea  unei case pana la  momentul mutarii in ea, suntem prezenti in orice coltisor cu produsele si serviciile noastre.
HERO Services Pascani
 
 
 
 
 
                                                           
HERO Services | Suntem o companie tanara si ambitioasa, care ofera servicii de calitate in domeniul productiei de mobilier, al amenajarilor interioare si al constructiilor de la A la Z. Va invitam sa vizitati toate sectiunile site-ului nostru de prezentare si sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de produsele, serviciile si tarifele noastre. Din portofoliul nostru de clienti din municipiul Iasi si orasul Pascani, ii amintim pe urmatorii: HOTEL CENTRAL-Pascani, SPITALUL MUNICIPAL-Pascani , SPITALUL GENERAL CFR-Pascani, SC BIT GUARD SECURITY SRL, BAR-INCANTO CAFÉ-Pascani, DISCO CLUB  RELAXA-Pascani, CABANA CODRII PASCANILOR, BEST AUTO-Pascani, Case de vacante  in statiunea  VORONET, PROINVEST GROUP-Pascani, SC ARROW TRANS SRL-Pascani, SC BIG DOM SRL, DEPOUL CFR IRLU-Pascani, SC ABAC SRL, SC RIAMA SRL, SC ELECTRO SERVICES SRL, SC PINOCHIO COMPUTERS SRL, SC WARIANT SRL, SC PROFI CONSTRUCT SRL, TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ELECTRON M. BIT Iasi. | HERO Services
©2016 HERO SERVICES Pascani, jud. Iasi.
Creare site Iasi & optimizare seo - SANNET®.