jaluzele rulouri termopane constructii hale metalice usi de interior          Citeste email!
  Jaluzele verticale   Rolete   Tamplarie PVC   Constructii case   Hale metalice   Usi de interior
  Jaluzele orizontale   Rulouri exterioare   Tamplarie aluminiu   Terase RELAZZO   Siding (placare exterioara)
           
 
Siding
Siding, lambriuri exterioare
Siding, placare exterioare fatada
Mobila Jaluzele verticale Jaluzele orizontale Rulouri Rolete
                           

Siding (placare exterioara)

PLACĂRILE EXTERIOARE cu PVC reprezintă una dintre cele mai rapide variante de a finaliza o faţadă, şi totodată o metodă dintre cele mai estetice şi fiabile. Sunt disponibile o varietate de culori şi profile. Montajul se face pe şipci din lemn puse pe verticală. Opţional, plăcile de SIDING se pot monta pe un izolator termic. Faţada rezultată se întreţine foarte uşor putând fi spălată cu furtunul ori de câte ori este nevoie. Garanţia acestui produs este foarte extinsă, durata de viaţă a plăcilor fiind de aproximativ 100 de ani.

Avantajele lambriurilor exterioare:

- Cost redus fata de placarile exterioare traditionale;
- Timp de montare mult scazut fata de tencuielile umede;
- Posibilitatea montarii in orice conditii meteorologice (nu necesita uscare, intarire);
- Greutate redusa (2 kg/mp);
- Garantie 50 de ani (durata de viata mai mare de 100 ani);
- Nu necesita intretinere (nu necesita vopsire in timp, nu crapa, nu se exfoliaza);
- Rezistenta foarte indelungata la intemperii;
- Colorit placut, stabil in timp datorita pigmentilor de protectie -UV din compozitia stratului superior (laminat) al lambriurilor PVC;
- Rezistenta crescuta la impact;
- Permite montarea, rapida si ieftina, a unui sistem de izolatii exterioare, micsorand astfel consumul de energie pentru incalzire sau racire cu pana la 30%. Astfel, costul instalarii lambriurilor se amortizeaza prin economiile de energie in scurt timp (2-3 ani).
siding, fatade
                           
 
HERO Services Pascani
Firma HERO Services a fost infiintata in anul 2002 ca urmare a cererii tot mai mari de pe piata amenajarilor interioare si mai ales a mobilei. La inceput ne-am ocupat de producerea mobilierului din PAL melaminat si de montajul jaluzelelor verticale si orizontale. De-a lungul timpului ne-am diversificat si imbogatit oferta de  produse si servicii in domeniul amenajarilor interioare. De la ridicarea  unei case pana la  momentul mutarii in ea, suntem prezenti in orice coltisor cu produsele si serviciile noastre.
HERO Services Pascani
 
 
 
 
 
                                                           
HERO Services | Suntem o companie tanara si ambitioasa, care ofera servicii de calitate in domeniul productiei de mobilier, al amenajarilor interioare si al constructiilor de la A la Z. Va invitam sa vizitati toate sectiunile site-ului nostru de prezentare si sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de produsele, serviciile si tarifele noastre. Din portofoliul nostru de clienti din municipiul Iasi si orasul Pascani, ii amintim pe urmatorii: HOTEL CENTRAL-Pascani, SPITALUL MUNICIPAL-Pascani , SPITALUL GENERAL CFR-Pascani, SC BIT GUARD SECURITY SRL, BAR-INCANTO CAFÉ-Pascani, DISCO CLUB  RELAXA-Pascani, CABANA CODRII PASCANILOR, BEST AUTO-Pascani, Case de vacante  in statiunea  VORONET, PROINVEST GROUP-Pascani, SC ARROW TRANS SRL-Pascani, SC BIG DOM SRL, DEPOUL CFR IRLU-Pascani, SC ABAC SRL, SC RIAMA SRL, SC ELECTRO SERVICES SRL, SC PINOCHIO COMPUTERS SRL, SC WARIANT SRL, SC PROFI CONSTRUCT SRL, TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ELECTRON M. BIT Iasi. | HERO Services
©2016 HERO SERVICES Pascani, jud. Iasi.
Creare site Iasi & optimizare seo - SANNET®.