jaluzele rulouri termopane constructii hale metalice usi de interior          Citeste email!
  Jaluzele verticale   Rolete   Tamplarie PVC   Constructii case   Hale metalice   Usi de interior
  Jaluzele orizontale   Rulouri exterioare   Tamplarie aluminiu   Terase RELAZZO   Siding (placare exterioara)
           
 

Jaluzele verticale
Mobila Jaluzele verticale Jaluzele orizontale Rulouri Rolete
                           

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale oferă un aspect plăcut, unic oricărui interior, încadrându-se uşor în concepţia acestuia şi ridicând-o la un nivel de eleganţă şi distincţie. Diferitele ţesături şi culori oferă o gamă largă de nivele de opacitate la căldură şi lumină.  Asigură stabilirea unghiului dorit de vizibilitate sau obturarea completă, protejând intimitatea.

Lamelele textile sunt din poliester sau fibră de sticlă, ceea ce le asigură ţinuta şi o durabilitate sporită.  Posibilităţile de montare sunt nenumărate, ca şi sisteme de deschidere putându-se adapta aproape oricăror situaţii din casa dvs. Materialele sunt tratate antistatic, ceea ce face ca praful obişnuit să nu adere la suprafaţa lor. Culorile sunt durabile şi rezistă la expuneri prelungite la lumina solară intensă şi căldură. Sistemele de acţionare pot fi manuale, electrice sau telecomandate.
jaluzele verticale jaluzele verticale
 
jaluzele verticale
                           
 
HERO Services Pascani
Firma HERO Services a fost infiintata in anul 2002 ca urmare a cererii tot mai mari de pe piata amenajarilor interioare si mai ales a mobilei. La inceput ne-am ocupat de producerea mobilierului din PAL melaminat si de montajul jaluzelelor verticale si orizontale. De-a lungul timpului ne-am diversificat si imbogatit oferta de  produse si servicii in domeniul amenajarilor interioare. De la ridicarea  unei case pana la  momentul mutarii in ea, suntem prezenti in orice coltisor cu produsele si serviciile noastre.
HERO Services Pascani
 
 
 
 
 
                                                           
HERO Services | Suntem o companie tanara si ambitioasa, care ofera servicii de calitate in domeniul productiei de mobilier, al amenajarilor interioare si al constructiilor de la A la Z. Va invitam sa vizitati toate sectiunile site-ului nostru de prezentare si sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de produsele, serviciile si tarifele noastre. Din portofoliul nostru de clienti din municipiul Iasi si orasul Pascani, ii amintim pe urmatorii: HOTEL CENTRAL-Pascani, SPITALUL MUNICIPAL-Pascani , SPITALUL GENERAL CFR-Pascani, SC BIT GUARD SECURITY SRL, BAR-INCANTO CAFÉ-Pascani, DISCO CLUB  RELAXA-Pascani, CABANA CODRII PASCANILOR, BEST AUTO-Pascani, Case de vacante  in statiunea  VORONET, PROINVEST GROUP-Pascani, SC ARROW TRANS SRL-Pascani, SC BIG DOM SRL, DEPOUL CFR IRLU-Pascani, SC ABAC SRL, SC RIAMA SRL, SC ELECTRO SERVICES SRL, SC PINOCHIO COMPUTERS SRL, SC WARIANT SRL, SC PROFI CONSTRUCT SRL, TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ELECTRON M. BIT Iasi. | HERO Services
©2016 HERO SERVICES Pascani, jud. Iasi.
Creare site Iasi & optimizare seo - SANNET®.